Facebook

2e Rosestraat

4 woningen en 2 winkels te Rotterdam.

In opdracht van de gemeente Rotterdam hebben wij groot onderhoud aan de voor-, achtergevel en het dak uitgevoerd, waaronder de balkon constructie volledig hersteld.

Schilderwerk, gevelreiniging, gevel voegwerk, steenvervanging, dak werkzaamheden, houtrot herstel en balkonreparaties.

Crossmedia

Transformatie en renovatie monument Schiedam.

Voor een klant hebben wij dit monumentale pand mogen verbouwen en renoveren.

Gelet op de mooie details aan de buitenkant van het pand hebben wij ook binnen gezorgd voor de juiste sfeer en afwerking.

Hieronder zijn veel oude elementen hersteld of opnieuw vervaardigd. Ook de grote scheefstand in het pand is weggewerkt. Het souterrain met kluis is hersteld en volledig uitgegraven zodat hierin een kantine kon worden gerealiseerd. Tijdens alle de werkzaamheden hebben we alle installaties vervangen en weggewerkt zodat ze niet opvallen in het monumentale pand.

Daltonstraat

Renovatie, groot onderhoud 12 woningen Daltonstraat te Schiedam.

In opdracht van de gemeente Schiedam hebben wij 12 woningen gerenoveerd  waaronder schilderwerk, gevelreiniging, gevel voegwerk, steen vervangen, nieuwe kunststofkozijnen, dak werkzaamheden, houtrot herstel en balkonreparaties.

Fransbeckestraat

Voor de VVE hebben wij het pand gerenoveerd en het groot onderhoud uitgevoerd in 2 appartementen.

Hiervoor zijn de voor- en achtergevel gereinigd en voegwerk gerepareerd. Ook zijn de oude kozijnen vervangen aan de achterkant met nieuwe kunststof kozijnen. Het dak is geïsoleerd en de dakpannen zijn vervangen zodat het pand weer vele jaren mee kan.

Schilderwerk, gevelreiniging, kunststof kozijnen, gevel voegwerk, steen vervangen, dak werkzaamheden, houtrot herstel en balkonreparaties.

Fris en Rein

Voor onze opdrachtgever hebben wij voor hun nieuwe locatie het bestaande bedrijfsgebouw volledig verbouwd. Nieuwe kantoor indeling en volledig afgewerkt. Bedrijfshal voorzien van diverse opslagruimte en afwerkingen. Inclusief het aanbrengen van nieuwe gevel puien voor de kantoren.

Verbouwing kantoren, kantine, vergaderruimte toiletgroepen, bar en bedrijfsruimte.

Mainpress

Voor onze opdracht gever in Schiedam hebben we interen en extern verbouwd.

Waaronder het verbouwen van de studio (geluid en video) compleet. Het verbeteren van de buitengevels en entree. De parkeerplaatsen verbeterd met coating.

Verbouwing, studio, vliesgevel en trespa.

Maximiliaanstraat

Renovatie, groot onderhoud 9 woningen voor de gemeente Rotterdam.

Hierin is al het achterstallig onderhoud weggewerkt. Waaronder de balkonconstructie vervangen en daken vervangen. Voor- en achtergevel gevel metselwerk hersteld incl. voegen.

Waaronder schilderwerk, gevelreiniging, gevel voegwerk, steen vervangen, dak werkzaamheden, houtrot herstel en balkonreparaties.

Roeling

Bij een particuliere klant de schuur volledig gesloopt en een nieuwe vergrote en geïsoleerde schuur teruggeplaatst. Deze is nu ook voorzien van heipalen zodat de schuur niet kan verzakken. Buitenzijde is afgewerkt met keralit delen die onderhoudsvrij zijn.

's-Gravelandseweg

Renovatie, groot onderhoud flatgebouw met 84 woningen.

Het isoleren van de spouwen, aanbrengen van staalconstructie voor zonnepanelen op het dak, vervangen postkasten en het verbouwen van de centrale hal.

Waaronder schilderwerk, gevelreiniging, gevel voegwerk, steen vervangen, houtrot herstel en balkonreparaties.

Vegro Distributiecentrum

Voor onze opdrachtgever hebben we het complete distributiecentrum verbouwd in Lisse. Waaronder het maken van schoonmaakruimte die voldoet aan de HCCP norm. Maar ook een verdiepingsvloer in de bedrijfshal zodat zij meer oppervlakte kregen voor hun technische dienst.

Verdiepingsvloer aanbrengen, binnenwanden, plafonds en installaties.

Vegro Winkel

Voor onze vaste opdrachtgever hebben wij een nieuwe winkel gemaakt in een bestaand pand. Deze is volledig verbouwd en ingericht volgens hun winkelformule.

Incl. volledig interieur, plafond, wanden, pvc vloeren en installatie.

Wijsmullerstraat

Renovatie en opbouw van de volledige verdieping van de bovenwoning waardoor hier een extra slaapkamer en badkamer op de 2e verdieping gerealiseerd kon worden. En een grote slaapkamer op de 3e verdieping. De indeling is aangepast aan de opbouw.

Waaronder opbouw, badkamer, slaapkamer en nieuwe indeling.

Woning Oegstgeest

Volledige verbouwing van woning. Van woonkamers, slaapkamers, badkamers en keuken alles is vernieuwd naar een moderne uitstraling. Incl. het interieur van vaste kasten en planken.

Badkamer, tegelwerk, interieur en schilderwerk.

Zweedsestraat

Groot onderhoud/renovatie van 15 woningen aan de Zweedsestraat te Rotterdam.

Waaronder schilderwerk, gevelreiniging, gevel voegwerk, steen vervangen, dak werkzaamheden, houtrot herstel en balkonreparaties.

Renovatie Kantoorvilla Schiedam

Volendamlaan den Haag

Cebeco

Drakensteijn

Hoekpand Rotterdamsedijk - Singel

Hoekpand Westvest

Hoorstudio

Hotel New York


Project

Uitvoeren van verschillende werkzaamheden zo als het verplaatsen van de trap naar toiletten

Locatie

Rotterdam

Idra

Idra Clippergebouw

Katendrechtse Lagendijk

Kuifeendhof

Kwartelstraat

Lepelaarstraat

Marflex

Pleinweg

RAPL

Restaurant Loens

Rotterdamsedijk

Spieringshoek

Vegro

Vireco Beheer

Voskamp

Waterweg Wonen